PERSONAL | NEW YEARS RESOLUTIONS

by - 12/31/2014Het is bijna zover. Over ongeveer 12 uur knallen we met zijn allen 2014 uit, omringt door oliebollen, champagne en geliefden. Nu we bijna het nieuwe jaar ingaan, is het weer tijd om doelen en voornemens op te stellen, want een nieuw jaar - nieuwe kansen! Ook ik heb een paar doelen voor mijzelf opgesteld, dus ben je benieuwd, lees dan gauw verder!

Meer gaan sporten, gezonder gaan eten of beter je best doen op school - die kennen we nu wel. Natuurlijk hebben ze betrekking op mijn leven en zal ik er zeker op gaan letten, maar ze zijn in mijn ogen zo cliché en zo groot dat het bijna onmogelijk is om ze te behalen. 

1 - Meer aan mezelf denken & voor mezelf opkomen

Dit is iets wat ik veel te weinig heb gedaan het afgelopen jaar en veel meer zou moeten doen. Er is veel gebeurd in zowel 2013 en 2014 waar ik op dit moment nog steeds last van heb en heb mensen toen compleet over mij heen laten lopen. Nu is het wel welletjes geweest en ga ik er in 2015 flink boven staan. Niet me, myself and I, maar ik moet wel wat meer voor mezelf gaan zorgen.

2 - Mij beter in mijn vel voelen

Dit doel komt ook elk jaar weer terug. Stom eigenlijk, wat het belangrijkste is dat je je goed in je vel voelt en dat je gelukkig bent. En dat ben ik, maar het kan meer. Door net dat beetje meer te bewegen, of niet iets minder te snoepen, vertoon je jezelf toch een stuk zelfverzekerder. Met het oog op de zomervakantie en het (hopelijk) bikiniweer, is het misschien tijd om mijn sportschoenen uit de kast te toveren ;) 

3 - Sparen & minder onnodige uitgaven

Sparen, sparen, sparen - als je veel wil, zul je wel moeten. Mijn ouders hebben het niet zo breed en zijn bovendien gescheiden dus wat voor de één de normaalste zaak is om een rijbewijs te krijgen of dat de studie geheel betaald wordt, dat heb ik niet. Dus moet je er zelf voor gaan sparen, want een rijbewijs halen, dat wordt wel eens tijd! Ik ben al goed op weg en ben van plan om in 2015 elke maand zo veel mogelijk opzij te leggen. 
Ook hangt mijn kast vol onnodige aankopen, shirts waar het kaartje nog aan hangt als voorbeeld. Niet echt handig, dus in 2015 geen impulsieve aankopen meer!


4 - Bucketlist afwerken

Een bucketlist, ik denk dat iedereen dat wel heeft. Een lijstje met dingen die je wil doen voordat je overlijdt. Natuurlijk heb je (als het goed is) nog heel lang te leven, dus die bucketlist zal ook wel enorm zijn. Op mijn bucketlist staat onder andere naar Amerika gaan, mijn angst voor spinnen overwinnen en uit huis gaan. Dit is nog maar een heel klein deel, en van deze drie gaat de laatste het eerst gebeuren denk ik. 

Echt andere voornemens/doelen heb ik niet. De meeste ontstaan pas gedurende het jaar, of besef ik mij pas als we weer bijna op het eind zijn. Maar hey, zolang je gelukkig bent en blij bent met hoe het gaat, hoef je geen voornemens te forceren toch?

Ik wens jullie allemaal een hele fijne jaarwisseling! Ik ga lekker feesten in Alkmaar, wat ga jij voor leuks doen vanavond?

Lots of love,
Kelly

You May Also Like

1 reacties