KELLY RIJKSCHROEFF


Hoi, leuk dat je op mijn blog kijkt en meer te weten wil komen!
Laat ik eerst iets over mijzelf vertellen. Mijn naam is Kelly Rijkschroeff en ik ben 18 jaar oud. Ik woon samen met mijn moeder en kat in een klein dorpje gelegen in de Zaanstreek sinds mijn ouders zijn gescheiden. Ik heb ook nog een jonger broertje die bij mijn vader woont. 
Ik volg het volwassenen onderwijs in Alkmaar om zo mijn Havo diploma te halen. Door complicaties is dit mij tot op heden nog niet gelukt (lees dit artikel voor meer informatie) maar hey, ik ga gewoon lekker door! 

Ik ben Kellikesstyle gestart omdat ik mijn passies wilde delen. Beauty, fashion en lifestyle zijn denk ik wel de drie kernwoorden die mij het best beschrijven. Make-up vind ik leuk, net als mode, interieur, haar, exterieur, fotografie, dingen maken - het houdt niet op!

Ik hoor van velen dat ik heel creatief ben en dat ik er iets mee moet doen. En dan bedoelen ze niet zo zeer dat ik een kei ben in portretten schilderen, of super goed ben in dingen bouwen. Nee, ze bedoelen dat ik creatieve dingen bedenk. In een kapot sieraad zie ik meer dan alleen een kapot stuk ijzer wat je de prullenbak in kunt gooien. Cadeautjes stel ik helemaal zelf samen, oude shirts vermaak ik tot nieuwe. Kortom: naast beauty, fashion en lifestyle, is dit ook een blog waar ik mijn creativiteit in kwijt kan. 
Do It Yourselfs in overvloed dus!

De definitie van mijn blognaam is makkelijk. De naam Kellikesstyle is opgedeeld in 3 delen: Kel, likes en style. Mijn (roep)naam en het geen waar het allemaal om draait.
Ik probeer meerdere keren per week een artikel te plaatsen en dit lukt tot nu toe prima.
In de toekomst zal ik naar vaste dagen werken zodat mijn lezers weten waar ze aan toe zijn.

Eerlijkheid vind ik van groot belang op mijn blog. Ik zal altijd eerlijk mijn mening uiten over producten, zodat mijn lezers een zo goed mogelijk beeld krijgen. Een mening is persoonsgebonden, maar hoe eerlijker die mening is, hoe meer je eraan hebt als lezer. Ondanks dat mijn mening niet positief mocht zijn, houdt dit wel in dat ik dit met respect en op een goede manier uit. Wanneer het gaat om campagnes, advertorials, samenwerkingen of een opgestuurd product zal ik dit zichtbaar vermelden.

Tips en suggesties zijn altijd welkom. Ook ontvang ik graag vragen van jullie die ik zo snel mogelijk zal beantwoorden. Ga hiervoor naar het tabblad contact.

Vergeet geen reacties achter te laten en veel leesplezier! 

Share
Tweet
Pin
Share