DIY | MEMORYJAR

by - 2/03/2015


Vandaag heb ik weer een DIY voor jullie: een Memory Jar. Een glazen pot met herinneringen die je het hele jaar door kunt verzamelen, en aan het eind van het jaar terug kunt lezen. Hoe leuk is dat? Lees gauw verder!
Om te beginnen heb je een aantal dingen nodig: een glazen pot, pen, papier en een etiket. Ik had zelf alles nog in huis, maar mocht jij iets niet hebben kun je het makkelijk verkrijgen bij de dichtstbijzijnde hobby en/of alleswinkel. De pot kun je versieren naar eigen smaak. Ik heb er zelf alleen wat glitters in gedaan, maar alles is mogelijk!


Op het etiket heb ik met pen "memories of 2015" geschreven. Dit is heel gemakkelijk op de pot te bevestigen omdat het goed plakt. 

Vervolgens knip je strookjes papier, schrijf je er een herinnering op en doet hem in de pot. Easy as that! Zoals ik al eerder zei heb ik er nog grove glitters in gestopt. Alles kan, je zou er zelfs kleine foto's of voorwerpen in kunnen doen! Ik heb deze Memory Jar voor mezelf gemaakt, maar het is ook leuk om cadeau te doen. Valentijnsdag komt er immers alweer aan. Een pot vol met herinneren die je aan hem/haar hebt, dat zal hij/zij vast waarderen! 

Ik hoop dat jullie deze DIY leuk vonden en laat me zeker weten of je dit ook gaat maken. 

Lots of love,
Kelly

You May Also Like

3 reacties

  1. Aaaaah zo een ontzettend leuk en origineel idee. Daarnaast ook super leuk om cadeau te doen aan je geliefde <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw! Dit is echt een super leuk idee! . xx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Superleuke DIY! Ik ga hem echt maken:) x

    BeantwoordenVerwijderen