ROOMSPIRATION | INSPIRATIE VOOR JE (SLAAP)KAMER #2

by - 10/31/2014

Vandaag #2 van Roomspiration! Dit keer gaat het om licht. Het wordt steeds eerder donker buiten dus de lichten mogen weer aan. Natuurlijk heb je het grote (slaap)kamer licht, maar er zijn ook andere mogelijkheden, zoals kaarsen of een lichtsnoer, om niet alleen licht in huis te brengen, maar ook gezelligheid. Lees gauw verder voor wat tips!

Als eerste de kaarsen, deze zijn in vele geuren en kleuren verkrijgbaar en geven zonder al te veel moeite sfeer, licht en warmte in huis. Zelfs als het niet donker is buiten en de kaarsen staan uit, geven ze een huislijke sfeer. Je kunt er ook voor kiezen om waxinelichtjes te stoppen in verschillende houders en potjes, dit geeft ook een leuk effect!  Mijn volgende tip is een soort recycle tip, want waarschijnlijk heeft iedereen deze lichtjes wel in huis: kerstboomverlichting. Je kunt hier je kerstboom mee verlichten, maar waarom alleen een boom, als je ook je kamer ermee kunt verlichten? Kerstlichtjes zijn vaak wat subtieler van kleur, dus niet zo fel als gewoon kamerlicht. De bekendste manier om deze lichtjes op te hangen, is op of rond het bed zoals de plaatjes hieronder.


Heb je nog een kale muur? Dan komt deze laatste tip vast goed van pas. Je kunt lichtjes gewoon ophangen op de manier hoe het hoort, maar je kunt er ook een DIY mee maken. Door middel van foto's/polaroids vast te maken aan een lichtsnoer (met knijpers), creëer je je eigen muurdecoratie. Makkelijk te maken en staat hartstikke leuk, het hele jaar door! Want het wordt elke dag donker, ongeacht het seizoen ;)


Dit waren dan mijn tips om meer licht en tegelijkertijd sfeer in je (slaap)kamer te brengen.
Zelf heb ik lichtjes om mijn bedframe gewikkeld en als een soort waterval onder mijn Ikea fotolijstplank (instagram foto). Ook heb ik veel kaarsen in mijn kamer staan in verschillende kleuren en geuren, heerlijk! 

Welk idee vind jij het leukst?
En hoe maak jij je kamer sfeervol?

Lots of love,
Kelly

You May Also Like

9 reacties

 1. Wat een heerlijke inspiratie foto's, de leuke lichtjes en kaarsjes zijn toch wel erg leuk nu het weer zo vroeg donker is! Ik vind de een na laatste met de romantische look het leukst. Ben de laatste tijd helemaal in to wit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. waauw prachtige foto's! Alle kamers zien er ontzettend gezellig uit .

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hele mooie foto's, altijd leuk om zo'n inspirerende posts tegen te komen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie inspiratie foto's, helemaal mijn stijl! Ik vind het zo gezellig dat de kaarsjes en lichtjes weer aankunnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige en knusse inspiratie. Precies waar ik van houd <3

  BeantwoordenVerwijderen