DIY | POLAROID PHOTO FRAME

by - 10/04/2014


Vandaag heb ik een leuk decoratie item voor in je (slaap)kamer, die niet alleen super snel te maken, maar ook nog lekker budgetproof is! Een echte eyecatcher en leuk om naar te kijken of inspiratie uit te halen. Kijk gauw mee naar deze DIY!

Om te beginnen heb je een fotolijst nodig. Ik heb de mijne bij de Action gehaald voor nog geen 3 euro. Hier haal je alles uit zodat je alleen nog de lijst overhoudt. 
In mijn geval wilde ik een witte lijst, omdat dat het best bij mijn kamer past. Mocht je een andere kleur willen of zelf nog een oude lijst hebben liggen kan dat natuurlijk ook!


Vervolgens heb je een stuk touw en punaises nodig. Dit had ik nog in huis maar is ook onder andere bij de Action verkrijgbaar. Met het touw en de punaises maak je deze constructie. Maak je geen zorgen om de kleur van de punaises, hier zie je niks meer van terug. 

En dan is het tijd om de foto's en knijpertjes er bij te pakken en ophangen maar!
Mijn knijpertjes komen wederom bij de Action vandaan en kosten nog geen euro.
Mijn mini polaroids komen van de Hema zoals je kunt zien.
Met hun nieuwe #mobileprint kun je gemakkelijk je (instagram) foto's laten afdrukken. Ik heb de kleinste vierkantjes gekozen maar ze zijn er ook nog groter, en in het rechthoekig.

Voor deze schattige foto's heb ik €7,- betaald voor 30 stuks, inclusief verwerkingskosten. Ik liet het bij mijn locale Hema bezorgen wat mij bezorgkosten bespaarde. Wil je dit niet, dan komt dat er nog bovenop.  


En ta-da! Je zelfgemaakte polaroid photo frame is klaar! Voor ongeveer 10 euro heb je een hele leuke frame om neer te zetten met gepersonaliseerde foto's om op terug te kijken of om inspiratie uit te halen. Simpeler dan dit kan bijna niet. Kat in het bakkie.


Mick is er ook helemaal blij mee, haha

Wat vind jij van deze DIY? 
En ben je van plan om ook zelf een polaroid photo frame te maken?
 Maak dan een foto met de hashtag #diymetkell en dan zie ik al jullie re-creaties!

Lots of love,
Kelly


You May Also Like

5 reacties

 1. Dit lijkt me erg tof om te maken! Thanks, hiervan krijg ik echt inspiratie. Leuk om te zien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit ziet er echt ontzettend leuk uit, super gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuke DIY! Ik houd heel erg van polaroids! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super schattig! Zeker die foto met je lieve kat.

  BeantwoordenVerwijderen