FASHION TREND | HERFST/WINTER 2014-2015

by - 10/11/2014

Het valt niet meer te ontkennen. Langzaam aan wordt het kouder, grauwer en natter: de herfst en winter zijn in aantocht. Dit zijn niet mijn favoriete seizoenen, ondanks het knusse wat het met zich meebrengt. Maar waar ik wel fan van ben, zijn de nieuwe trends die opkomen of bestaande trends die nog even voortzetten. Kijk je gauw mee naar de kledingtrends van de komende seizoenen?

Pasteltinten/poedertinten

Deze zomer stond in het teken van veel pastel. Mint groen, lila, lichtroze, babyblauw en madeliefjesgeel. Dit najaar gaat deze trend nog eventjes door, zowel in kleding, maar voornamelijk in de assecoires zoals kettingen, armbanden en tasjes. Dus doe je zomerkleding nog niet naar zolder, want er zit vast nog iets voor het najaar tussen!
Grove koltruien
De volgende trend is grof (gebreide) koltruien. Lekker groot om jezelf in te verstoppen en lekker warm om de koudste najaarsdagen mee te overleven. Op de catwalk zijn deze koltruien ook nog met te lange mouwen te zien. Persoonlijk vind ik deze opkomende trend helemaal niets, maar lekker warm is het vast en zeker!
Grote jassen
Dit najaar ontkom je niet aan deze warmtehouders. Oversized jassen in allerlei kleuren en prints. Deze jas is niet bedoeld om er slank uit te zien want jeetje, je figuur verdwijnt zowaar in deze jassen. Maar als je ze goed combineert, zie je er stylish en helemaal trendy uit.
Fake fur / fluffy
Dit was vorig najaar ook al een trend. Nep bonte jassen, vesten en gilets. Lekker warm en zacht, met een grote aai-factor. Een andere tak van fake fur is fluffy, wat ook nog helemaal hip en happening is dit najaar, met een net zo'n groot aai-gehalte. Je zou er zo een dutje in kunnen doen.
Tartan print
Ook deze trend bloeide al een beetje op afgelopen najaar, maar gaat nog verder komende herfst en winter. Tartan print is de Schotse print, bekend van de Schotse rokjes. Ruitjes in herfstige kleuren, die terugkomen op onder andere broeken, sjaals, rokken, blouses (flannels) en vesten. 
Dit waren een paar trends voor de komende seizoenen. Voornamelijk de fake fur/fluffy trend  en de tartan print vind ik heel erg leuk. Pasteltinten vond ik afgelopen zomer al geweldig en nu ik weet dat je je zomeritems nog grotendeels door kan dragen in het najaar, ga ik dat zeker doen!

Wat vind jij van de (opkomende) najaarstrends? 
Welke is jouw favoriet?

Lots of love,
Kelly

You May Also Like

1 reacties