REVIEW | RIMMEL NAGELLAK PUNK ROCK

by - 10/19/2014

Bij een nieuw seizoen horen nieuwe nagellak kleuren. Lichte tinten worden vervangen door donkere tinten, pastelkleurtjes vervangen door glitterlak. Ik heb voornamelijk lichte lakjes in m'n stash en had zin in een donkere tint, en zo kwam ik dit nagellakje tegen uit de Kate collectie van Rimmel London. Een mooie diepe paarse/navy kleur, perfect voor het najaar. Kijk je gauw mee naar de swatches?

Rimmel London belooft dat dit nagellakje een longlasting werking heeft en tot 10 dagen op de nagels blijft zitten. Het heeft een gellak achtige finish, wat de houdbaarheid een beetje verklaard, want gellak blijft vaak langer zitten dan gewone nagellak. Ook is de nagellak chip-proof en zal de kleur niet vervagen. Ik ben benieuwd!


Dit is het kwastje. Lekker breed, zodat je in enkele bewegingen je nagels voorzien hebt van een mooie laag nagellak. Er zit genoeg product op het kwastje om met één keer dippen minimaal 2 nagels te lakken, dus het werkt nog snel ook.


Er hier de swatch! Ik heb maar 1 laagje aangebracht omdat ik dat voldoende vond, maar 2 zou nog nét iets mooier zijn geweest denk ik. Zoals je ziet is de lak in daglicht paars, maar anders is hij tegen navy aan. Ik vind het echt een hele mooie kleur, zeker nu in het najaar. De lak droogt vrij snel, wat ik zelf heel prettig vind want ik vind het moeilijk om stil te zitten haha. De nagellak heeft er ongeveer 5 dagen perfect op gezeten wat ik zelf heel knap vind omdat ik veel met mijn handen bezig ben.


De Salon Pro nagellak van Rimmel London vind ik zeer ondergewaardeerd, want ik hoor er weinig over. Hij lakt fijn, er zijn mooie kleuren in de collectie en de lakjes hebben een houdbaarheid waar menig ander nagellak nog van kan leren. I'm hooked!

Heb jij al een lakje van deze collectie?

Lots of love,
Kelly

De Rimmel London Salon Pro nagellakjes zijn verkrijgbaar bij diverse drogisterijen en kosten 6,99 per stuk

You May Also Like

6 reacties