REVIEW | 3X ACTION LIPSTICKS

by - 8/04/2015


Action make-up, waarschijnlijk het meest betaalbare make-up wat je kunt vinden in Nederland. Kleine prijzen, maar is de kwaliteit ook goed? Ik testte de nieuwe lipsticks uit - drie kleuren mét elk een bijpassende lipliner. Lees gauw verder voor swatches & meer!

De nieuwe lipsticks zijn in drie kleuren verkrijgbaar: Nude - een lichte oudroze tint, Red - een klassieke vurige rood en Dark Red - een donkerrode kleur die neigt naar een berrytint. 
Elke lipstick heeft dus een bijpassende lipliner, wat heel handig is om vooraf aan te brengen en een omtrek te creëren. Niet alleen voorkom je dat de lipstick gaat bloeden (in de lijntjes trekt) maar je zorgt er ook voor dat je lipstick er strakker opzit.
Alle drie de kleuren zien er veelbelovend uit in de huls, dus laten we gauw kijken hoe ze op de lippen zijn.
   Nude                                              Red                                         Dark red
 De kleuren zijn een stuk minder intens dan ik had verwacht. Desalniettemin zijn ze ontzettend romig en glijden ze zo over je lippen. De kleurintensiteit is op te bouwen door meerdere lagen aan te brengen. De finish is zo goed als matte. Af en toe zie ik in bepaald licht een kleine glans, maar ze zijn nagenoeg voor 99% matte.
Ook de houdbaarheid is niet al te denderend. De lipsticks beloven dan ook niet longlasting te zijn, dus dat ze na een drankje al vervagen is niet heel gek.
Toch zijn deze lipsticks aan te raden voor mensen die wel een kleurtje op de lippen willen, maar nog niet de knalkleuren aandurven. Ook vervagen ze snel en zijn ze makkelijk zonder spiegel aan te brengen. Een goede lipstick voor naar school of het werk wat mij betreft!


Ik ben blij verrast. De lipsticks brengen prettig aan en drogen niet uit. Ook accentueren ze geen velletjes. De houdbaarheid had van mij wat langer gemogen, maar Action beloofd nou eenmaal geen langdurige houdbaarheid. De kleurintensiteit is goed op te bouwen wat fijn is voor de mensen die af en toe wat minder pigment willen. Ook zit er bij elke kleur een lipliner wat altijd handig is. Ik kan deze lipsticks van harte aanbevelen mocht je op zoek zijn naar een wat minder heftige, matte en toch romige lipstick. Zeker als je een klein budget hebt want deze lipsticks kosten maar liefst €0,79 per stuk! 

Heb jij al make-up producten van de Action?

Liefs, Kelly

You May Also Like

0 reacties