REVIEW | SALLY HANSEN NAGELLAK FLIRT

by - 12/14/2014


Sally Hansen, de koningin van de nagellak. In alle tinten verkrijgbaar en staat bekend om het lange behoud op de nagels. Vandaag heb ik een review voor jullie over dit winterse lakje. Benieuwd? Lees dan gauw verder!


Dit is 210 Flirt uit de Xtreme wear collectie. Ik heb hem voor €0,85 gekocht bij de Action, koopje! Er lagen meer kleurtjes maar vooral topcoats en die vond ik niet zo, maar deze kon ik niet laten liggen en zeker niet voor die prijs! Het is een vrij donkere kleur die ik tot mijn verbazing nog niet in mijn stash had zitten, een mooie kleur voor de winter ook. Hij is bordeauxrood, maar zo diep en donker dat het soms zelfs paars of zwart lijkt. Pretty!

Met één laagje is de lak donkerrood, en niet helemaal dekkend. Pas bij de tweede laag kreeg ik het gewenste effect: dekkend en net zo donker als in het flesje. Ik vond de lak ook snel drogen, ik ben nogal ongeduldig als het om nagellak gaat en ik moet zeggen dat het deze keer reuze meeviel. Geen deukjes of krasjes, dus dat was heel erg fijn. 
Het kwastje is ook prima, niet te breed of te lang. Met 1 keer dippen en 2 keer vegen was m'n nagel bedekt met een laagje.

Ook over het behoud ben ik erg te spreken. Ik ben gewend dat mijn nagellak de volgende dag of soms zelfs dezelfde dag gaat chippen, maar bij deze duurde dat zeker 3 dagen! Een wonder als je het mij vraagt. En zelfs na 5 dagen ziet het er nog prima uit.

Mijn nagels na 5 dagen
Ik ben erg te spreken over de Sally Hansen Xtreme Wear nagellak en mocht ik nog mooie kleurtjes tegenkomen bij de Action, neem ik ze zeker mee!

Heb jij al nagellak van Sally Hansen?

Lots of love,
Kelly

You May Also Like

4 reacties

  1. Waauw, goeie houdbaarheid zeg! De kleur is wel minder mijn ding.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hij ziet er echt nog goed uit na vijf dagen! Action heeft altijd leuke merkmake-up koopjes!

    BeantwoordenVerwijderen