REVIEW | KRUIDVAT MAROCCAN ARGAN OIL

by - 10/06/2014


Vandaag heb ik een review voor jullie over een budget haarproduct. En het leuke is niet alleen de prijs, maar het werkt ook nog! Benieuwd naar wat het product precies is en wat het doet? Lees dan gauw verder!

Kruidvat Moroccan Argan Haarolie kan op droog en vochtig haar gebruikt worden. Gebruik je de haarolie voor het stylen, dan heeft het vooral een verzorgende werking. Gebruik je de haarolie na het stylen, dan maakt het je pluizige haar weer soepel en glanzend.

Hoe gebruik je Kruidvat Moroccan Argan Haarolie?
- Pomp één keer (of meerdere keren indien nodig).
- Verdeel de olie met de handen over de lengte en de punten van je haar. 
- Uitspoelen hoeft niet.


De consistentie van de haarolie is, uiteraard, olie-achtig. Het glijd zo van je hand af, maar laat geen vettig laagje achter. En het ruikt lekker: pluspuntje!
Natuurlijk is geur heel persoonlijk maar ik denk dat de meeste mensen de geur niet heel storend zullen vinden.

Ingrediënten
Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Argania Spinosa Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Zea Mays Oil, Tocopherol, Parfum, Citronellol, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Linalool, Butylphenyl, Methylpropional, Alpha-Isomethylionone, Limonene, CI 40800

Ik zie dat er Dimethicone in de haarolie zit, een silicoon. In haarproducten verbetert dit silicoon de doorkambaarheid van zowel nat als droog haar, geeft het glans en vermindert statisch haar. Of Dimethicone een slechte invloed heeft op je haar verschilt per persoon, maar over het algemeen het het alleen positieve gevolgen.

Hier een voor en na foto. Zoals je ziet, ziet mijn haar er gladder en minder pluizig uit. Het glanst en voelt zijdezacht aan. Oh, en het ruikt verrukkelijk!

Wat vind jij van haarolie? 
Is het overbodig of onmisbaar?

Lots of love,
Kelly 

De Maroccan Argan Oil van Kruidvat eigen merk kost €2,49
Een zacht prijsje voor de budgetliefhebbers en verkrijgbaar bij de meeste Kruivatfilialen.

You May Also Like

5 reacties

  1. Deze ga ik ook halen! Ik heb pure arganolie thuis, maar die gebruik ik echt als masker en voor mijn huid, die stinkt trouwens wel! Deze lijkt me fijn voor overdag!
    Liefs, Ypie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw ziet er goed uit, deze moet ik kopen! Ik volg je trouwens op bloglovin, leuke blog heb je! X

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ah hij lijkt me erg fijn! ik denk dat ik hier van de week even naar ga kijken :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. jammer dat hij eigenlijk op basis van siliconen is, doet niet echt iets voor je haar en geeft een vals gevoel van gladheid. ik heb de argan olie voor lichaam en haar van The Body Shop en die doet echt wonderen!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. hmm lijkt mij welk erg fijn juist! liefs x

    BeantwoordenVerwijderen