TAG | THIS OR THAT

by - 11/06/2014


Hoi allemaal! Vandaag heb ik een tag voor jullie die ik gezien had bij Mascha van Beautygloss. De This or that  tag met beauty gerelateerde keuzevragen. De tag leek me erg leuk om te doen, en zo leer je mij gelijk ook een beetje beter kennen. Lees gauw verder en neem hem gerust over!

De eerste categorie is Make-up
Blush or Bronzer
Lipgloss or Lipstick
Eyeliner or Mascara
Foundation or Concealer
Neutral or Color Eyeshadow
Pressed or Loose eye shadows
Brushes or Sponges


Ik gebruik dagelijks blush en vrij weinig bronzer. Ik heb dan ook nog niet de perfecte kleur bronzer voor mijn huid gevonden dus vermijd ik dit ook liever. Een keuze maken tussen lipgloss en lipstick was best moeilijk, maar als ik dan écht moet kiezen ga ik voor lipstick. Mascara en foundation zijn voor mij toch wel de 2 basisproducten. Zonder ga ik bijna niet de deur uit, en dan met name niet zonder mascara. Loose eye shadows vind ik niet zo fijn en heb liever een pressed, al dat fall-out vind ik verschrikkelijk. Net als sponsjes, geef mij maar kwasten!


De volgende categorie is Nails
O.P.I or China Glaze
Long or Short
Acrylic or Natural
Brights or Darks
Flower or No Flower

Om eerlijk te zijn gebruik ik meer nagellak in de zomer dan in de winter. Ik ben zo'n kou kleum die altijd handschoenen aanheeft of met de handen diep verborgen zit. Nagellak zul je dus niet zo veel bij mij zien in de koude periodes. O.P.I is toch wel mijn favoriete nagellakmerk, al is China Glaze ook prima hoor! Wat er met lange en korte nagels bedoelt wordt weet ik niet zo, want wat voor mij kort is, is bij de ander misschien wel lang. Acryl nagels heb ik nog nooit gehad en het lijkt me ook niet prettig zitten, geef mij maar gewoon de natuurlijke nagels. Zoals ik al zei draag ik vaker nagellak in de lente/zomer dus dat ik voor brights gekozen heb is geen verrassing. Ook hoef ik geen versiersels op mijn nagels en houdt ik het lekker bij een basislakje met soms een glitter topcoat



De derde categorie is Body
Perfume or Body Splash
Lotion or Body Butter
Body wash or Soap
LUSH or Other Bath Company


Als ik moet kiezen tussen parfum en body splash ga ik toch voor parfum. Body splash is heerlijk en ik gebruik dat dan ook veel, maar eigenlijk alleen in de warme maanden. Parfum gebruik ik daarnaast nagenoeg elke dag. Body butter is voor mij weer heel winter gericht. Body butters vind ik heerlijk, voornamelijk van the body shop. In de winter heb ik vaak een wat drogere huid en dan zijn deze butters echte wondermiddeltjes! Ik gebruik eigenlijk altijd een body wash en geen losse zeep. Mijn favoriete merk van deze body wash is Dove, en dan met name de granaatappel variant. Té lekker, het hele jaar door.

Dan de categorie Fashion
Jeans or Sweat pants
Long sleeve or Short
Dresses or Skirts
Stripes or Plaid

Flip flops or Sandals

Scarves or Hats
Studs or Dangly Earrings
Necklaces or Bracelets
Heels or Flats
Cowboy Boots or Riding Boots
Jacket or Hoodie
Forever 21 or Charlotte Russe
Abercombie or Hollister
Saks 5th or Nordstrom

Broeken, ik heb er wel 20 denk ik. Veel te veel, maar geen enkele is het zelfde. Hier zitten dan ook lichte kleuren tussen die ik in de koudere maanden wat minder draag, dus al met al valt het nog wel mee haha. Wat shirts betreft draag ik vaker korte dan lange mouwen, die kun je het hele jaar dragen gewoon zoals ze zijn of met een dik vest. Als het om rokjes en jurkjes gaat, draag ik ze beiden wel, maar jurkjes vind ik toch nét wat leuker.
De volgende keuzes zijn niet echt uit te leggen, maar toch hebben streepjes, sandalen, sjaals, hangende oorbellen en kettingen mijn voorkeur. Niet omdat ik het andere helemaal niks vind, maar omdat ik het andere net een tikje leuker vind. De laatste heb ik niet weet wat mijn voorkeur heeft omdat ik het beide niet ken.

Categorie Hair
Curly or Straight
Bun or Ponytail
Bobby pins or Butterfly clips
Hair spray or Gel

Long or Short

Light or Dark
Side sweep bangs or Full bangs
Up or Down

Haar is voor mij heel belangrijk. Ik heb donkerblond stijl haar tot over mijn schouders. Al is het meer een slag, echt stijl is het nooit. Krullend haar vind ik wel echt het tofste wat er is. Als ik thuiskom doe ik mijn haar gelijk in een hoge knot. Mijn haar hangt eigenlijk altijd los en als ik thuis kom wil ik het lekker uit de weg hebben. Ondanks dat ik licht haar heb, geef ik de voorkeur aan donker haar. Ik heb het wel eens heel donker bruin gehad en het stond me wel, maar het stak vanwege mijn lichte huidskleur een beetje af.

En dan de laatste categorie: Random
Rain or Shine
Summer or Winter
Fall or Spring
Chocolate or Vanilla

East coast or West coast

Dat de zomer bij mij boven alle seizoenen staat is geen verrassing. Geef mij dus maar lekker veel zonneschijn! Naast de zomer is de lente mijn favoriete seizoen, nog niet super warm maar wel lekker weer. Als ik moet kiezen tussen chocolade en vanille kies ik toch voor vanille. Chocolade vind ik heerlijk maar vaak wat overheersend,en dan is vanille voor mij toch een betere keuze.


Dit was dan de tag! Nu kennen jullie mij weer een stukje beter.
Neem gerust de tag over als je hem leuk vond!

Lots of love,
Kelly

You May Also Like

5 reacties

  1. Super leuke tag! Ik ben ook meer van de blush dan van de bronzer.

    x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat heb je prachtig haar zeg. Ik ben ook meer een necklace kind of girl, het is net wat meer opvallender dan een armbandje.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke tag, ik heb hem ook al ingevuld dus binnenkort komt hij ook online. Super leuk om het van anderen te lezen!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuke tag zeg! Deze heb ik nog nergens gezien eigenlijk! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. erg leuk ingevuld en wat een leuke tag is dit zeg!

    BeantwoordenVerwijderen