DIY | KERSTVAAS

by - 11/17/2014


Vanaf vandaag staat vrijdag in het teken van kerstige DIY projecten. Nummer één van de vijf staat klaar: de kerstvaas. Zoals je dus kunt bedenken, is het een vaas met een kerst twist. Lees gauw verder voor deze DIY!

Alle benodigde spullen heb ik bij action vandaan, maar zijn prima bij andere winkels te halen. Maar wat heb je dan precies nodig?
Om te beginnen heb je een doorzichtige vaas of bak nodig waar je behoorlijk wat in kunt stoppen. Mijn vaas/bak komt van de action en kostte mij €1.69
Als tweede heb je kerstige inhoud nodig. Ik ging voor kerstballetjes, cadeautjes en dennenappeltjes. Per set was dit €0,99 en ik heb er 3 gebruikt in neutrale kleuren. Mocht je andere kleuren mooier vinden dan kan dat natuurlijk ook!
Als laatste heb je verlichting nodig die op batterijen werken. Het mooiste licht vind ik cool/warm wit licht, maar de keuze is helemaal aan jou. Wel is LED licht belangrijk, dit wordt namelijk niet warm. Mijn verlichting kostte €1,29

Wanneer je alle benodigdheden verzamelt hebt gaan we aan de slag. Eigenlijk is het helemaal niet moeilijk, bijna té simpel. Je stopt alle kerstballetjes, dennenappeltjes en cadeautjes in de vaas, doet de verlichting aan en klaar!
Een hele simpele manier om je kamer gezellig te maken en in kerstsferen te brengen.En zo ziet het eruit als je de verlichting aan doet. Gaaf toch?
Dit was dan DIY #1. Ik hoop dat jullie hem leuk vonden en misschien wel na gaan maken.
In totaal was ik rond de 6 euro kwijt en dat is echt niet veel voor zoiets leuks.
Als je deze DIY na gaat maken vergeet dan zeker niet een foto te delen op instagram met de hashtag #craftmas en mij te taggen zodat ik jullie foto's kan liken!

Hoe maak jij je kamer kerst-proof?

Lots of love, 
Kelly

You May Also Like

4 reacties

  1. Wat een super leuk idee, het is heel mooi geworden!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super leuke DIY! Dit ga ik sowieso ook maken. Kan niet wachten tot je volgende DIY's, dat doe je er leuk <3

    BeantwoordenVerwijderen