NEWS | ASSORTIMENTSUITBREIDING CATRICE

by - 9/29/2014



Sinds een aantal weken zijn er geselecteerde filialen in Nederland voorzien van een extra groot Catrice schap. Deze schappen bevatten 130 extra producten, een feest voor de budget make-up liefhebber! Hieronder heb ik de producten voor jullie op een rijtje gezet inclusief de filialen waar je deze producten kunt aanschaffen vanaf de weken 37-44. Lees gauw verder!

Absolute Matt Eyeshadow Palette - €4,99
Mix, match & matt. Zes subtiel glanzende, absolute must-have kleuren gecombineerd in één palet. De zachte textuur biedt een gelijkmatige kleurverspreiding. Het setje bevat een mooie uitlopende mix van zes kleuren – van zachtroze tot diepbruin – en een handige duo-applicator. Ideaal voor het creëren van prachtige smokey eyes of een subtiele look voor overdag.
Longlasting Brow Definer - €3,59
De vloeibare formule in deze innovatieve wenkbrauwpen geeft een natuurlijke kleur en zorgt voor mooi gevormde wenkbrauwen. Met de dunnen tip kun je haartjes bijtekenen en tegelijkertijd te wenkbrauw in zijn geheel definiëren. De unieke formule houdt de hele dag zonder uit te lopen. Verkrijgbaar in 3 tinten - blond, donkerblond en bruin.
All Matt Anti-Shine Paper - €2,89 
De All Matt Anti-Shine Paper neemt direct overtollige talg op en bevrijdt de huid van hinderlijke glans zonder deze uit te drogen. Ook ideaal voor een snelle ‘touch-up’ onderweg. Een verpakking bevat 50 velletjes en is ideaal voor in de handtas!

Make-Up Blending Sponge - €4,59
Met dit sponsje breng je make-up supergemakkelijk aan. De ronde kant is voor de grotere gebieden terwijl de tip ideaal is voor het nauwkeurig werken rond neus, ogen en lippen. Uitwasbaar.
Million Styles Effect Top Coat - €2,99
 De nieuwe Million Styles Effect Top Coat creëert de meest diverse effecten met multi-reflecterende partikels en kleurrijke pigmenten. De Top Coat kan simpelweg worden aangebracht op elke nagellak of direct op de nagel. Voor een individuele stijl met een briljante en kleurrijke finish.
Illuminating Blush - €3,99
De Illuminating Blush combineert twee kleurintensiteiten met een subtiele parelglans. Voor geaccentueerde jukbeenderen in een prachtige tint met een zachte glans. Het diamanten 3D patroon in een Chesterfield design is een ware eyecatcher. Verkrijgbaar in totaal drie kleurencombiniaties.
Ultimate Stay Lipstick - €4,99
Sterk en geraffineerd. Intensieve kleuren met een trendy satin finish. De hoog gepigmenteerde, langhoudende textuur biedt een perfecte dekking zonder de lippen uit te drogen. Nu verkrijgbaar in een totaal van twaalf kleuren, waaronder felrood, rozetinten, paars en nudes.

Velvet Finish Concealer - €4,59
Cover & Care! Deze concealer is onderdeel van de Velvet Finish serie en bevat eveneens hyaluronzuur, een herstellende formule met vitamine E en B5, allantoïne en SPF 6. De concealer verbergt tekenen van een vermoeide huid en heeft een zichtbaar liftend effect. Voor een fris en stralend resultaat. Met een praktische flock applicator. Verkrijgbaar in drie tinten.

 Highlighter Pen – € 3,99

Een vloeibare zilverroze textuur voor stralende accenten. De draaipen met kwastje maakt het aanbrengen extra gemakkelijk: breng gewoonweg aan op jukbeenderen en onder de wenkbrauwen en werk  zorgvuldig uit. Een ware lichtartiest.
Bronzing Highlighter Pen - €3,99
Een vloeibare bronzer voor een natuurlijk getinte glans. Dankzij het professionele kwastje is het gemakkelijk aan te brengen en uit te werken op de wangen. Nu schijnt de zon het hele jaar door! 

Anti-Red Coverstick – € 3,99

De groene coverstick neutraliseert roodheid en verhult kleine onregelmatigheden. Te gebruiken onder de make-up op de gewenste plekken voor een egale teint. Je kunt de dekking verbeteren door meerdere malen aan te brengen. Verkrijgbaar als praktische jumbo pencil.

Eyeconic Eye Opening Mascara – € 5,99

Twee in één. Deze mascara bestaat uit verschillende borsteltjes en texturen: Maximum Volume Upper Lash Mascara en de Perfect Precision Lower Lash Mascara. De Upper Lash Mascara verzekert je van een effectieve verlenging, onmiddellijke volume en een prachtige krul voor de bovenste wimpers, terwijl de Lower Lash Mascara een ultrafijne borstel heeft voor het definiëren van de onderwimpers. Verkrijgbaar in een zwarte wateroplosbare en waterproof variant.
Longlasting Eye Pencil Waterproof - €2,39 
Langoudend en waterproof. Longlasting Eye Pencil Waterproof heeft intense, hoog gepigmenteerde kleuren en verschillende effecten om de ogen opvallend mee te accentueren. De zachte textuur is eenvoudig en mooi aan te brengen. Gemakkelijk te verwijderen met oogmake-upremover. De pen heeft een een handig draaimechanisme en een puntenslijper aan het uiteinde. Verkrijgbaar in acht kleuren.

Calligraph Ultra Slim Eyeliner Pen Waterproof – € 3,39

Beautyartiest. De Calligraph Ultra Slim Eyeliner Pen Waterproof is de waterbestendige aanvulling op de succesvolle Calligraph Eyeliner Pen. Met de superdunne tip creëer je strakke en artistieke lijnen. De diepzwarte formule is 100% vlek- en waterproof.

Fixing Brow Wax – € 2,99

Fix it! De transparante, waxtextuur houdt je wenkbrauwen in toom en goed te vormen. De Brow Wax is aangenaam zacht en plakt niet. Voor de optimale styling van wenkbrauwen met een goed verzorgde look. De praktische pen heeft een uitdraaibare tip.
Multi Style Matt Eyeliner - €3,59
MultiMulti Style Matt Eyeliner Pen heeft een innovatieve wigvormige vilten tip en afgeronde randen. Dankzij de unieke applicatorvorm kun je eenvoudig smalle en bredere lijntjes trekken. De matte, diepzwarte textuur blijft gedurende de hele dag prachtig zitten. 

2 in 1 Eyebrow Styler - €3,99
In topvorm. Met de Eyebrow Styler verwijder je snel en nauwkeurig ongewenste haartjes onder de wenkbrauw of op de bovenlip dankzij de trimmer. Praktisch: deze beautytool wordt geleverd in een set van twee met elk een eigen beschermdop. Eén van de twee dopjes bevat een wenkbrauwborsteltje.
Eyebrow Filler - €3,59
Make a bow wow. Volle, mooi gevormde wenkbrauwen! Deze Eyebrow Filler met vezeltextuur verzorgt, vult en definieert wenkbrauwen. De neutrale kleur past bij alle kleuren wenkbrauwen. De gel is gemakkelijk te gebruiken en droogt snel zonder te klonteren. Voor een prachtige, expressieve blik!

Cake Eye Line Wet & Dry – € 3,89

Trend voor ogen: Cake Eyeliner. De diepzwarte poedereyeliner met een hoge wet & dry kwaliteitsformule is op diverse manieren toepasbaar. Vochtig aangebracht is het resultaat intens, matt en diepzwart. En droog aangebracht, krijg je een meer natuurlijke look. Met de Duo Eyeliner Brush bereik je professionele en nauwkeurige resultaten!

Gel Eye Liner Waterproof – € 3,99

Get the Look. De gel eyeliner met de uniek diepzwarte textuur is perfect voor een nauwkeurige lijn of smokey look. Met deze waterproof versie ben je voorbereid op de dagelijkse uitdagingen in het leven en behoudt je oog make-up een langhoudende glamourous uitstraling.
 Lash applicator - €3,99
Supernauwkeurig. Nu meer dan ooit zijn professionele beauty tools nodig voor de beste resultaten. Deze applicator heeft een uniek design en een zachte tip om kunstwimpers precies goed aan te brengen. 
Lash glue - 2,99

Let's stick together. De Lash Glue wimperlijm houdt kunstwimpers uren op hun plaats. De afgeronde applicator zorgt ervoor dat je de wimperlijm zeer precies kunt aanbrengen. Geen ongewenste lijmdruppeltjes meer. En ook geen vervelende lijmrestjes wanneer je de kunstwimpers verwijdert.

Eye Lashes – € 3,99

Wimperbar. Kunstwimpers zijn niet meer weg te denken uit het make-upassortiment van vandaag. CATRICE heeft nu vier nieuwe varianten voor weergaloze, lange en volle wimpers: Smokey Eyes Volume Lashes, Corner Lashes, Natural Volume Lashes en Natural Definition Lashes. Elke verpakking bevat een mini wimperlijm. Verkrijgbaar in totaal zes looks.

Lash & Hair Mascara – € 3,99

Veelzijdig. Deze gekleurde mascara geeft bijzondere highlights aan je haar en wimpers. Gebruik de mascara als top coat over een zwarte mascara of om fijne accenten aan te brengen op de uiteinden van je wimpers. Ook kun je de mascara gebruiken voor kleuraccenten in afzonderlijke lokken of aan de uiteinden van je haar. Verkrijgbaar in petrol, paars of blauw.

Pure Shine Lip Balm – € 4,99

Zachtheid en kleur. De Pure Shine Tinted Colour Lip Balm combineert de glans en de zachtheid van de Pure Shine Colour Lip Balms met een intensieve en langhoudende kleur. De textuur is zacht en romig en gemakkelijk aan te brengen – voor een verzorgde, vrouwelijke look. 

Velvet Matt Lip Cream – € 3,59

Fluwelen lippen! De ultieme trend: matte lippen. Zes trendkleuren met een fluweelmatte finish in retrorood, braam, framboos, koraal, abrikoos en rabarber. De crèmige moussetextuur is langhoudend en dekkend, zonder de lippen uit te drogen.

Liquid Metal Gel Eye Pencil
Highclass brilliance. Een zachte, gel-achtige textuur met spectaculaire metallic effecten die de hele dag houdt zonder te vlekken? Met de Liquid Metal Gel Eye Pencil met uitdraaibare tip is dat geen probleem. Ook voor spectaculaire metallic effecten.

Concealer Brush – € 3,99

Breng als een pro vloeibare concealer en camouflage aan met de Concealer and Camouflage kwast met precisie tip.

Foundation Brush – € 4,59

De professionele foundationkwast met ultrazachte synthetische haartjes is ideaal voor het aanbrengen en blenden van vloeibare of crèmige foundations. De ovale, compacte kwast glijdt gemakkelijk over de contouren van je gezicht en verspreidt de make-up gelijkmatig.

Kabuki Brush – € 4,99

De professionele Kabuki Brush is ideaal voor het aanbrengen van losse of compacte poeders en bronzers.

Instant Eye Brighter – € 3,99

Bright & beautiful. De lichtreflecterende textuur van de Eye Brightener licht donkere kringen op en geeft ogen een heldereuitstraling. De fijne rosé formule bevat hyaluronzuur dat de huid intensief hydrateert. De verwennende textuur kan met een zachte flock applicator worden aangebracht onder of over de make-up.

Lash Boost Lash Extension Fibres – € 4,99

XXL wimpers. De lange, volle wimpers waar je altijd al van hebt gedroomd krijg je met deze witte mascara basis. De witte Lash Base bevat verzorgende ingrediënten die de wimpers versterken en de wimpergroei bevorderen. Als een basislaag aan te brengen om vervolgens je favoriete mascara aan te brengen. De ultralichte en sneldroge formule is gemakkelijk en nauwkeurig aan te brengen dankzij de dunne vezelborstel.



Luxury Lacquers Liquid Metal – € 3,59

Deze effectnagellak combineert geweldige dekking en bijzondere effecten in één product. Metallic kleuren met een hoge dekking garanderen unieke resultaten. Nu verkrijgbaar in acht buitengewone kleuren: metallic classics als goud en brons, elegante nuances als antraciet, violet en blauwgroen, vrouwelijk roségoud, roze en aardbei. Vier kleuren met een glanzende finish en vier met een matte finish.


Velvet Finish Powder – € 4,99

Power poeder. Sluit perfect aan op de Velvet Finish Foundation, deze langhoudende, zachtglanzende poeder bevat hyaluronzuur en vitame E. De zachte, lichtreflecterende pigmenten bieden direct een soft focus effect. Fijne lijntjes worden zichtbaar geminimaliseerd, voor een stralende, egale teint. Verkrijgbaar in vier tinten, afgestemd op de foundation.

Photo Finish Concealer – € 3,99

Close-up. De hydraterende textuur met lichtreflecterende pigmenten corrigeert, bedekt en verzorgt tegelijk. Aanbrengen is super gemakkelijk dankzij de draaipen met kwastje. Verkrijgbaar in drie tinten, afgestemd op de kleuren van de Photo Finish Foundation.

Velvet Finish Foundation – € 7,99
Perfection. Velvet Finish Foundation combineert technologie en verzorging voor een direct en fris effect: hydraterend hyaluronzuur en  een herstellende formule met vitamine E en B5, allantoïne en SPF 30. Het optische lift effect garandeert een egale huid en minder zichtbare fijne lijntjes. Verkrijgbaar in totaal vier teinten.


De producten zien er echt fantastisch uit en ik kan niet wachten tot ik ze in mijn handen heb. Hieronder een lijst van filialen waar je de nieuwe producten kunt kopen. Staat jouw filiaal niet in de lijst? Niet getreurd, op Kruidvat.nl kun je alle producten online bestellen. 

Lijst van filialen in Nederland

Noord- Holland

  • Middenwaard 2a, Heerhugowaard
  • Langestraat 66, Alkmaar
  • Deutzstraat 13A, Heemskerk
  • Reguliersbreestraat 22, Amsterdam
  • Nieuwe Dijk 160, Amsterdam
  • Bilderdijkstraat 73, Amsterdam
  • Bos & Lommerplein 186, Amsterdam
  • Buikslotermeerplein 60-62, Amsterdam
  • W. Kraanstraat 22, Amsterdam
  • Osdorpplein 134, Amsterdam
  • Bijlmerplein 970, Amstrdam
  • Polderplein 225-227, Hoofddorp
  • Hoogstraat 19-23 Purmerend
  • Amstelplein 99B, Uithoorn
  • Grote houtstraat 56, Haarlem
  • Binneweg 67, Heemstede
  • Groest 86, Hilversum

Zuid-holland

  • Blokhuis 49-49a, Lisse
  • Stationsplein 218, Leiden
  • Vijf Meiplein 25, Leiden
  • Liguster 16-18, Leidschendam
  • Burg van Leeuwenpassage 28, Zoetermeer
  • 3e v.d. Kunststraat 79, Den Haag
  • Leyweg 490P, Den Haag
  • Keizersstraat 331, Den haag
  • Loosduinsehoofdstraat 331, Den Haag
  • Pr. Johan Friso promenade 65 en 3, Rijswijk
  • Plein 28, Wateringen
  • Bastiaansplein 13, Delft
  • Oostlaan 21-23, Pijnacker
  • Passage 59, Waddinxveen
  • Poolsterstraat 56, Rotterdam
  • Hoogstraat 177B, Rotterdam
  • Zuidplein Hoog 715, Rotterdam
  • Binnenwegplein 12, Rotterdam
  • Binnenban 20, 28, Hoogvliet RT
  • Lange Kerstraat 32, Schiedam
  • Van Beuninghaven 42, Barendrecht
  • Veerplein 132B, Vlaardingen
  • Baljuwstraat 1, Ridderkerk
  • Breestoep 4, Spijkernisse
  • Gildenburg 74, Gouda

Zeeland

  • Johan Reigersbergstraat 9, Middelburg

Noord- Brabant

  • St. Josephstraat 15-17, Bergen op Zoom
  • Nieuwe Markt 1, Roosendaal
  • Ginnekenstraat 44-46, Breda
  • Eindstraat 9-11, Breda
  • Hof van den Houte 60-62, Etten Leur
  • Brouwerij 25, Chaam
  • Vrijheidsstraat 1, Raamdonksveer
  • Hoofdpoort 15, Kaatsheuvel
  • Zomerstraat 49B, Tilburg
  • Pieter Vreedeplein 167, Tilburg
  • Heuvelstraat 11, Tilburg
  • Stationsstraat 48, Waalwijk
  • Rechtestraat 22, Eindhoven
  • Woenselsemarkt 45, Eindhoven
  • Winkelscentrum Woensel 283, Eindhoven
  • Langstraat 101-103, Geldrop
  • Wilhelminaplein 3, Best
  • Corridor 35, Valkenswaard
  • Kapelstraat 106, Heeze
  • Hoofdstraat 146, Helmond
  • Veestraat 8, Helmond
  • Dorpstraat 29, Aarle-Rixtel
  • Nieuwstraat 4, Eersel
  • Rechterstraat 4, Boxtel
  • Dorpstraat 24a, Oisterwijk
  • Hoofdstraat 99a, Schijndel
  • Hoogste steenweg 3, Den Bosch
  • Helft heuvelpassage 99, Den Bosch
  • Mercuriusplein, Blericum NB

Utrecht

  • Smaragdplein 113, Utrecht
  • Roelantdreef 235, Utrecht
  • Stellingmolen 9, Houten
  • W.C. de Kwinkelier 15, Bilthoven
  • Groenendaal 34, Woerden
  • St. Jorisstraat 74, Amersfoort
  • Langestraat 116, Amersfoort

Gelderland

  • Passage 2, Malden
  • Roggestraat 13, Arnhem
  • Kronenburgpassage 92, Arnhem
  • Lange straat 6, Huissen
  • Grietestraat 6a, Zevenaar
  • Edeseweg 1, Bennekom
  • Marikenstraat 71, Nijmegen
  • Zwaneveld 90, Nijmegen
  • Dorpstraat 33, Groesbeek
  • Grotestraat 63, Ede
  • Hoofdstraat 52-54, Apeldoorn
  • Adelaarslaan 152, Apeldoorn
  • Jan v. Schaffelaarstraat 13, Barneveld
  • Stationsstraat 109-111, Ermelo

Overijsel

  • Boreelplein 9, Deventer
  • Enschedesestraat 19, Hengelo
  • Rijstraat 52-54, Enschede
  • Klanderij 92, Enschede

Drenthe

  • Monetpassage 39, Emmen
  • Kruisstraat 20-05, Meppel
  • Raadhuisstraat 4B, Beilen

Groningen

  • WC Gorecht-Oost 58-64, Hoogezand
  • Westerhaven 70, Groningen
  • Herestraat 53, Groningen
  • Dierenriemstraat 252, Groningen
  • Langestraat 49, Winschoten

Friesland

  • Mr. Andreasestraat 14D, Kollum
  • Noorderbuurt 21-23, Drachten

Flevoland

  • Lange nering 18-20, Emmeloord
  • Stationsstraat 21B, Almere

Limburg

  • Mosea Forum 139, Maastricht
  • Grote straat 55, Maastricht
  • Wijckerburgstraat 32-36, Maastricht
  • Wethouder Sangerstraat 230, Beek
  • Wannerstraat 10, Heerlen
  • Homerusplein 8, Heerlen
  • Promenade 27, Heerlen
  • Walstraat 45, Sittard
  • Bovenstestraat 27, Echt
  • Hamstraat 14, Roermond
  • Markt 85-87, Panningen
  • Muntpassage 40, Weert
  • Kloosterstraat 33, Blerick
Wat vind jij van de nieuwe producten? 
En naar welk product ben jij het meest benieuwd?

Lots of love,
Kelly

You May Also Like

3 reacties

  1. Leuk artikel! Super leuk dat het schap van Catrice zo uitgebreid is!!! Jeeej! Die oogpotloden lijken mij echt super mooi!! Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Handig om alles op een rijtje te zien! Ik denk dat ik de vloeibare concealer ga halen, net als de brow definer en die blushes!

    BeantwoordenVerwijderen