FASHION TREND | SLIP-ONS

by - 9/20/2014
Slip-ons, een schoen zonder veters waar je zonder moeite in stapt. Nieuw is het niet, want het bestaat al een aantal jaren, maar heeft dit jaar zeker zijn comeback gemaakt. En om eerlijk te zijn: zelf vind ik ze ook te gek!
Slip-ons zijn er in alle soorten en maten, kleuren en prijsklasse's, wat deze schoen nog extra leuk maakt. Panterprint, metallic, je kunt het zo gek niet bedenken. Het zijn echte eye-catchers voor aan je voeten en ze zijn bovendien net zo comfortabel als elke andere gymp. 

De truc met deze gymp is om je outfit zo neutraal mogelijk te houden wat kleur betreft en je schoenen het woord te laten doen, zoals de foto hierboven. 


De prijs verschilt nogal veel per winkel. Ze zijn er al vanaf €8 en te koop bij Primark, maar ook H&M verkoopt ze voor een schappelijke prijs (€15 tot €40). Mocht je een wat ruimer budget hebben, verkopen ook River Island en Sascha deze leuke gympen.

Zelf heb ik al 3 paar en zie ik ze vaak op straat. Ze zijn leuk, zitten heerlijk en geven je outfit net dat beetje glamour.

Heb jij zelf ook een paar slip-ons in bezit?

Lots of love,
KellyYou May Also Like

1 reacties

  1. Ik heb ze nog niet maar vind ze wel onwijs tof!

    Liefs,
    Kim / Vintage & Beauty

    BeantwoordenVerwijderen